Üzletkereső Fotó előhívás

Kérdések és válaszok

Munkavállalással kapcsolatos kérdések

Hogyan jelentkezhetek az álláshirdetésekre?

Aktuális álláslehetőségeinkre a karrieroldalunkon belül az „Állásajánlatok” menüpont alatt tud jelentkezni. Szakmai tapasztalatihoz mérten itt tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb pozíciót. Ezután nincs más teendője, mint kitölteni a regisztrációs adatlapot. Regisztráció után bármikor alkalma van visszatérni karrierportálunkra.

Mennyi ideig őrzik meg az adatbázisban önéletrajzomat?

Karrieroldalunkra történő utolsó belépéstől számított 6 hónapig őrizzük meg adatait és feltöltött dokumentumait. 6 hónap inaktivitást követően e-mail-ben értesítjük, hogy törlésre kerül adatbázisunkból, amennyiben az azt követő egy hetes időszakban nem lép be a regisztráció során megadott jelszavával.

Milyen dokumentumot tudok mellékelni regisztrációm során?

A regisztráció során minden esetben kérünk magyar nyelvű szakmai önéletrajzot! Ezt követően többféle dokumentumot mellékelhet. FONTOS! Kizárólag: doc, .pdf, docx, .xls, .xlsx formátumot tudunk elfogadni. Amennyiben szeretne fotót (pl. igazolványkép) feltölteni, abban az esetben az alábbi formátumok az elfogadottak:.jpg, .gif, .png. A csatolt dokumentumok, fotók mérete összesen nem haladhatja meg a 10 Mbyte-ot.

Milyen végzettség/gyakorlat szükséges a hálózatba való jelentkezésemhez?

Bolthálózatunkba 1-2 éves eladói tapasztalattal rendelkező pályázókat várunk. Szakirányú kereskedelmi végzettség csak a vezetői pozíciókhoz szükséges. Alapvető elvárásunk a vevőközpontúság, rugalmas, gyors és pontos munkavégzés, minimális számítógépes ismeret.

Hogyan zajlik a felvételi folyamat?

Új pályázati kiírás esetén - amennyiben a regisztrációnál bejelölte a munkakört - tájékoztatást kap az állásajánlatról. Ezzel egy időben elkezdjük feldolgozni a beérkezett pályázatokat, valamint áttekintjük az adatbázisunkba regisztráltakat is.

Akik képességeik és tapasztalataik alapján a leginkább azonosak a meghirdetett pozíció elvárásaival, személyes interjúra hívjuk. Bizonyos pozíciók esetében több fordulóból is állhat a folyamat, amíg sikerül kiválasztani új munkatársunkat, melyről az első interjú folyamán tájékoztatást is adunk.

Tudjuk mennyire fontos a visszajelzés, ezért minden pályázó számára legkésőbb a felvételi eljárás lezárását követően értesítést küldünk.

Jelentkezhetek-e egyszerre több álláslehetőségre?

Egyidejűleg több álláshirdetésre is beadhatja pályázatát, azonban érdemes végiggondolni, hogy valóban mely pozíciók felelnek meg leginkább az Ön szakmai tapasztalatainak és elvárásainak.

Pályakezdő vagyok, jelentkezhetek a Rossmann-hoz?

A legtöbb esetben szükséges szakmai tapasztalat, melyet a kiírásban megjelölünk. Természetesen amennyiben olyan állásajánlatot írunk ki, melyre pályakezdők jelentkezését is várjuk, azt szintén jelezzük az álláshirdetésben. Ez esetben szívesen fogadjuk pályakezdők jelentkezését.

Diákként szeretnék a Rossmann-nál dolgozni! Mit tegyek?

Legfontosabb feladat, hogy az alábbi diákszövetkezetek valamelyiknél regisztráld magad:
Fürge Diák Iskolaszövetkezet  https://www.furgediak.hu

Pensum Diákmunka – http://pensum.hu/

Kizárólag diákszövetkezeten keresztül foglalkoztatunk nappali tagozatos diákokat! Az ország egész területén jelentkezhetsz, kasszás, árufeltöltői pozícióban.

Regisztrációd követően jelezd a diákszövetkezetnek, hogy a Rossmann-nál szeretnél dolgozni!